RPGC - LC Informàtica

Vaya al Contenido
D'acord amb l'establert en el Reglament General de Protecció de Dades, li fem saber que tractarem les seves dades amb la finalitat de:
Atendre la seva petició i enviar-li la informació dels productes o serveis demanats.
Les dades personals proporcionades es conservaran mentres es mantingui la relació mercantil, no es demani la seva supressió per part de l'interesat, o durant 1 any a partir de la darrera confirmació d'interés, o durant el temps necessari per cumplir les obligacions legals. La empresa NO prendrà cap desició automatitzada. Les dades no es cediran a tercers exceptuant els casos en que hi hagi una obligació legal i es tractaran en base al seu consentiment.
Aixi mateix, li informem de la possibilitat de exercir els seguents drets sobre les seves dades personals: acces,  rectificació, supresió u oblit, limitació, oposició i a retirar el consentimient donat, per a tal fet podrà enviar un email  a: lc@lcinformatica.net
A més, l'interesat pot dirigir-se a la 'Autoridad de Control en  materia de Protección de Datos' competent per a obtindre informació adicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

Lluís Cot Formentí
40559851H
Ps. Sant Guillem, 7
17527 Llívia (Girona)
Tf 699 927 912

Regreso al contenido